Lucy Ewing, ademenită cu droguri. Cum au salvat-o colegii din serialul Dallas. Cum a reuşit Charlene Tilton să îşi piardă toate averea

4 mai 2021   News

Charlene Tilton spune că nu a făcut niciodată parte dintre cei care se drogau la Hollywood.

Actriţa care a jucat-o pe Lucy Ewing în Dallas îşi aminteşte că era atât de ignorantă în privinţa drogurilor, încât a cerut o băutură nevinovată într-un club notoriu din New York, dar a primit cu totul altceva.

„Îmi amintesc ce naivă am fost odata, eram la Studio 54”, a spus ea pentru Page Six. „Am fost întrebată când am intrat ce mi-ar plăcea să beau şi am spus: << O Coca-Cola, te rog>> ,”şi mă refeream la Coca-Cola. Şi s-au întors cu cocaină. M-am uitat în jos şi am spus: <<Nu, nu, Coca-Cola, te rog!>>.

Actriţa în vârstă de 62 de ani admite că colegii ei din „Dallas”, printre care Larry Hagman, Barbara Bel Geddes şi Jim Davis, au ajutat-o să păstreze drumul drept.

„Chiar a fost vorba despre muncă şi m-au protejat. Au fost o mulţime de lucruri în anii '80, dacă vă amintiţi. Şi vă spun că datorită lui Dumnezeu şi protecţiei lor nu am fost o victimă a lucrurilor care se petreceau în anii '80.

Se aşteptau să apar la timp, să fiu pregătit. M-au învăţat cum să lucrez, aşa că am învăţat cu adevărat de la cei mai buni. I-am avut lângă mine pe aceşti oameni care mă protejau, dar în acelaşi timp se aşteptau să îmi fac treaba. Şi am vrut să fac asta. Mi-a plăcut ”.

Tilton avea doar 17 ani şi lucra într-un magazin de tricouri când a fost distribuit în celebrul serial, care a durat din 1978 până în 1991. A devenit un succes la nivel mondial, iar Tilton a obţinut un loc pe sute de coperţi de reviste. 65 de milioane de telespectatori au urmărit la tv nunta sa din 1981.

În ciuda faptului că a obţinut venituri fabuloase, se pare că 50.000 de dolari pe episod, actriţa spune că a pierdut totul. Unul dintre contabilii săi a delapidat fonduri şi chiar a ajuns în spatele gratiilor, în timp ce altul doar i-a gestionat greşit banii. Cu toate acestea, cea mai mare ruină financiară a trăit-o după ce toţi banii şi i-a investit în îngrijirea mamei sale.

„Mama mea a fost foarte bolnavă mulţi ani ... şi apoi, la sfârşitul vieţii, a avut un aparat cu ajutorul căruia a respirat timp de 19 luni. I-am plătit toate facturile medicale. A fost costisitor".

În aceste zile, Tilton încă lucrează. Anul trecut a jucat într-un film pentru Crăciun, dar este implicată şi în activitatea unei organizaţii, Actori pentru autism. Ea a aflat despre organizaţia nonprofit după o tragedie personală.

"În 2009 eram logodită şi urma să mă căsătoresc, iar logodnicul meu, directorul de film Cheddy Hart, a murit pe neaşteptate, de insuficienţă cardiacă, cu o zi înainte de Crăciun", a spus Tilton. „Eram şocată, eram devastată. După aceea, am stat în pat câteva luni. Fumam ţigări, beam vin, dar nu mă ridicam”.

Tilton a avut un moment însă un moment de claritate în care şi-a dat seama că trebuie să lupte şi să meargă mai departe, iar un prieten i-a spus despre Actors for Autism. Aici, personalităţi din lumea filmului îi învaţă actorie pe cei care suferă de autism. A predat cursuri timp de opt ani şi acum este ambasador al grupului.

Actriţa are o viaţă liniştită în Nashville, lângă fiica ei, Cherish, şi doi nepoţi.

Mai multe