„Lucy Ewing” din serialul "Dallas" e de nerecunoscut astăzi. Actriţa Charlene Tilton, o viaţă marcată de drame şi alcool

20 martie 2020   News

A cunoscut faima după ce a apărut  în rolul lui „Lucy Ewing” în serialul Dallas. Cu toate acestea, după ce a părăsit cunoscuta producţie, în 1990, nu a mai reuşit să îşi arate talentul în roluri măreţe, iar viaţa ei nu a fost una de poveste. Astăzi, frumoasa actriţă e de nerecunoscut.

Charlene Tilton a fost timp de 11 ani „Lucy Ewing” , nepoata lui  Miss Ellie”, blonda naivă şi uşor de manipulat dintr-o familie cu tradiţie.  

Actriţa şi-a descoperit pasiunea pentru cinematografie încă din copilărie, iar visul ei de a deveni actriţă s-a materializat pe când avea doar 17 ani. Charlene mărturisea la emisiunea lui Oprah că s-a identificat cu "Lucy" imediat după citirea scenariului, iar rolul din Dallas a ajutat-o să pătrundă într-o cu totul altă lume.

 „Nu voiam să stau în spatele porţilor, ci voiam să fiu pe platourile de filmare”, spune Charlene.

Viaţa ei sentimentală a fost una cu suişuri şi coborâşuri, iar furtunile apărute au fost la un pas să o doboare. Charlene Tilton s-a căsătorit prima oară cu cântăreţul country Johnny Lee, dar mariajul a durat doar doi ani. Cei doi au avut o fiică, cântăreaţa country Cherish Lee. Un an mai târziu, blonda şi-a unit viaţa cu cea a actorului Domenick Allen. După şapte ani, cei doi şi-au separat drumurile fără regrete.

Ulterior, s-a logodit cu cameramanul Cheddy Hart. În 2009, când era mai fericită ca niciodată, destinul îi oferă o lovitură neprevăzută şi o duce pe marginea prăpastiei. Charlene îşi pierde marea dragoste, Cheddy moare la doar 54 de ani. Tilton mărturisea într-un interviu că el a fost singura ei iubire adevărată. Devastată de durere, actriţa îşi găseşte refugiul în alcool, iar depresia pune stăpânire pe întreaga ei viaţă.Tilton nu îşi mai părăseşte casa luni întregi.

Acum , la 61 de ani, actriţa a reuşit să se împace cu durerea. A jucat într-o continuare a serialului Dallas din 2012 până în 2014, a lucrat ca producător la trei filme, iar în paralel predă actorie copiilor şi adulţilor care suferă de autism. 

Mai multe