Lui Chrissy Teigen nu-i pasă de critici! Vedeta însărcinată a pozat goală pe Instagram.

12 februarie 2018   News

E însărcinată cu al doilea copil, însă n-are de gând să procedeze asemenea altor vedete şi să dispară din atenţia publică. Dimpotrivă! Soţia lui John Legend e la fel de ”deschisă” ca înainte şi ţine legătura cu fanii internauţi, secundă de secundă, prin intermediul reţelelor de socializare.

Fotografia cu care a stârnit critici

Îndrăzneaţă şi jovială cum o ştim, Chrissy Teigen a postat un cadru inedit pe reţelele de socializare. Aceasta le-a arătat fanilor internauţi cum se desfăşoară o zi din viaţa ei, de când e însărcinată cu al doilea copil. Fără inhibiţii, soţia muzicianului John Legend a postat o fotografie în care apare topless, cu burtica proeminentă la vedere, demonstrându-le tuturor că nu-i pasă de comentariile cârcotaşe.

De altfel, Chrissy a postat această fotografie îndrăzneaţă cu un mesaj sugestiv. ”Vă rog, nu încercaţi să mă faceţi de râs, căci eu sunt o femeie care face salată, în timp ce este naturală şi încearcă să-şi trăiască viaţa”, a scris fostul model în dreptul acestei fotografii. Desigur, au fost multe voci care o blamează pe aceasta, dar şi destule care o susţin, fanii ei fiind obişnuiţi cu stilul şi simţul umorului al lui Chrissy.

Vor avea un băieţel

Amintim că modelul în vârstă de 32 de ani e însărcinată cu un băieţel. Naşterea va avea loc peste 3 luni şi jumătate. Chrissy şi John Legend mai au o fetiţă, care a fost născută pe 14 aprilie 2016, după o fertilizare în vitro.

Mai au o fetiţă, pe nume Luna

foto: Instagram

Mai multe