Luminița Anghel, pusă la zid de fiul adoptiv. David Pușcaș a explicat de ce a trăit un coșmar lângă artistă

11 mai 2022   News

David Pușcaș și-a trăit discret drama până acum, când a decis să vorbească. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel a făcut lumină în ceea ce era pentru mulți, o necunoscută. Divorțul părinților adoptivi a fost începutul coșmarului pentru el.

Tânărul a afirmat că a fost victima violențelor fizice și verbale venite din partea partenerului de viață al Luminiței Anghel.

Multe persoane care o îndrăgesc nespus pe Luminița s-au întrebat adeseori de ce David, băiatul adoptat, are un caracter atât de dificil. Ei bine, el a participat la emisiunea ”În oglindă” de la Kanal D și a făcut mărturisirii uimitoare, care pot explica gesturile sale adesea incriminate de oameni.

Se pare că David Pușcaș a fost profund marcat de viața alături de Silviu Dumitriade, soțul Luminiței Anghel, bărbatul cu care artista s-a căsătorit în 2012. Consideră că bărbatul i-a făcut viața un coșmar, iar pe mama adoptivă o acuză că nu a intervenit să-l salveze din ceea ce pentru el era o adevărată dramă.

„El a schimbat lucrurile în casă. Nu m-a dorit. Nici familia lui. Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajung acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20:00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit.

Eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis”, a dezvăluit David Pușcaș.

În plus, tânărul ar fi fost supus și unor violențe fizice profund marcante: „M-a călcat în picioare, efectiv. Nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare. Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat”, a povestit David, în emisiunea de la Kanal D.

Tânărul și-a amintit coșmarul pe care spune el că l-a trăit, inclusiv faptul că a fost nevoit să își găsească adăpost prin scări de bloc, chiar și când afară era ger! David spune că regretă că nu s-a dus cu Marcel Pușcaș tatăl adoptiv, atunci când acesta s-a despărțit de Luminița Anghel.

Artista a preferat mereu să fie discretă în ceea ce privește neînțelegerile cu David, însă a menționat, la un moment dat, că băiatul este toxic. Ea l-a adoptat pe David în vremea când era căsătorită cu Marcel Pușcaș. După divorț, s-a măritat cu Silviu Dumitriade, pe care David Pușcaș l-a numit coșmarul vieții sale. Cei doi au un fiu natural, iar Luminița a mai avut o tentativă de a adopta o fetiță, la care a renunțat din cauza neînțelegerilor avute cu mama naturală a micuței.

Spre deosebire de mulți alți copii crescuți de părinți adoptivi, David Pușcaș spune că a fost nefericit lângă artistă și e de părere că l-a adoptat doar dintr-un impuls. Tânărul crede că viața lui sigur ar fi avut un alt parcurs, dacă ar fi rămas lângă Marcel Pușcaș.

Mai multe