Lupita Nyong’o a renunţat la părul scurt pentru un nou look: cum îi stă mai bine?

3 septembrie 2015   News

Tunsoarea ei iconică nici nu se putea încadra la cele pixie, afişând de când a luat Oscarul pentru rolul din “12 Years a Slave” o imagine foarte naturală şi modestă, tipic kenyană. Dar de atunci au trecut doi ani, iar actriţa de 32 de ani şi-a schimbat lookul progresiv. De la părul foarte, foarte scurt – tunsoare cu care îi stătea foarte bine! – a trecut la o imagine şi mai feminină, lăsându-l să crească în timp.

Schimbările de până acum sunt majore, iar ultima ei apariţie este una chiar neconvenţională (poză jos). Actriţa a apărut ieri, pe străzile din New York, unde lucrează pentru o piesă de Broadway, cu codiţe împletite, foarte lungi.

Un look cu care nu suntem obişnuiţi din partea Lupitei, care adeseori a mizat, la apariţiile ei pe covorul roşu tocmai pe combinaţia exotică de feminitate şi glamour – date de rochiile purtate şi de accesoriile de păr ori bijuterii – şi cultură kenyană, prin “semnătura” ei – tunsoarea scurtă. Lupita şi-a etalat cârlionţii naturali şi luna trecută. Acum, însă, fanii o pot vedea pe cel mai bine îmbrăcată vedetă desemnată de Us Weekly, anul acesta, cu codiţe lungi împletite – aşa cum a mai apărut şi în fotografiile ei de pe Instagram.

Actriţa se pregăteşte să joace într-o piesă de teatru, Eclipsed, de pe 14 octombrie în Manhattan: povestea este centrată pe viaţa unui grup de femei ţinute captive de rebeli, în timpul revoluţiei din Liberia, în 2003.

FOTO Twitter, Instagram

Mai multe