Lupita Nyong`o, declaraţie uluitoare: ”A încercat să se dezbrace în faţa mea”

20 octombrie 2017   News

Celebra actriţă, câştigătoare a unui premiu Oscar pentru un rol secundar în pelicula ”12 ani de sclavie”, continuă lista victimelor mogulului Harvey Weinstein. Lupita Nyong`o a povestit, fără perdea, cum a decurs întâlnirea privată la care a fost ademenită de acesta.

Lupita l-a acuzat de hărţuire sexuală pe Harvey Weinstein

Lupita a mărturisit că-n 2011 l-a întâlnit pentru prima dată pe Weinstein. Se-ntâmpla în timpul unei ceremonii în Berlin, unde ea participa în calitate de studentă la Yale, secţia ”Dramă”. Potrivit spuselor ei, Harvey Weinstein a invitat-o, câteva luni mai târziu, la o ecranizare, la el acasă, în Connenticut. Culmea e că acolo actriţa a fost întâmpinată de soţia şi fetiţa acestuia.

Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender, şi Lupita Nyong'o în 12 Years a Slave (2013)

Cum s-a ajuns la hărţuire? Ei bine, după doar 15 minute de vizionare a respectivei pelicule, Weinstein a invitat-o pe Lupita în dormitorului lui. Ajunşi acolo, Harvey s-a oferit să-i facă masaj actriţei, ceea ce a făcut-o să intre în panică. De aceea, a fost nevoită să recurgă la o strategie neaşteptată: ” M-am oferit să-i fac masaj, pentru a-mi cumpăra nişte timp în care să mă gândesc cum să mă extrag din această situaţie. Puţin după aceea a spus că vrea să-şi dea pantalonii jos. I-am spus să n-o facă şi l-am informat că m-ar face să mă simt foarte inconfortabil. S-a ridicat oricum să facă asta, iar eu m-am îndreptat spre uşă, spunându-i că nu e OK. I-am spus că dacă nu continuăm să ne uităm la film, atunci e mai bine ca eu să mă întorc la şcoală.”, a povestit actriţa.

Mai multe