„M-a ajutat enorm!“ Ryan Gosling a vorbit despre regretata Debbie Reynolds

4 ianuarie 2017   News

Săptămâna trecută, Cetatea Filmului primea o dublă lovitură. Actriţele Debbie Reynolds şi Carrie Fisher, mamă şi fiică, dispăreau din această lume la o zi distanţă una după alta.

Ryan Gosling în timpul discursului

Ryan Gosling, actorul care face acum furori cu musicalul La La Land, a omagiat-o, lunea trecută, pe legendara Debbie Reynolds, decedată la 84 de ani, pentru extraordinara ei moştenire artistică. Ryan a făcut, evident, referire la interpretarea acesteia din celebrul film Singin' in the Rain, una care l-a inspirat deosebit de mult în pregătirea musicalului La La Land.

În cadrul discursului ţinut la Palm Springs Film Festival, Ryan a dezvăluit că întreaga echipă a filmului a vizionat în fiecare zi, pe platouri, scene din celebrul

peliculă lansată în 1952

"Mi-ar fi plăcut să îi spun asta personal, însă profit de acest prilej pentru a-i mulţumi lui Debbie Reynolds pentru extraordinara ei muncă. Ne-a inspirat în fiecare zi. Am revăzut filmul ei, Singin' in the Rain, în fiecare zi la filmări. A fost un talent unic şi vreau să-i mulţumesc pentru inspiraţie şi ajutor“, a declarat Ryan în discursul lui de acceptare a trofeului pentru cea mai bună distribuţie într-un film.

Mai multe