"M-am pierdut virginitatea cu Elvis Presley". O celebritate oferă detalii intime din relaţia cu starul

15 octombrie 2020   News

Fosta iubită a lui Elvis Presley, actriţa şi cântăreaţa  Linda Thompson admite că a simţit o legătură specială cu el încă din copilărie.

Linda a mărturisit într-un interviu că a fost îndrăgostită de Elvis de când se ştie şi le-a spus părinţilor ei când avea aproximativ şase ani că se va căsători cu starul. În realitate, l-a întâlnit pe Elvis când avea 22 de ani. Au avut o poveste frumoasă, dar de scurtă durată.

Actriţa l-a cunoscut pe Elvis în 1972, anul în care a devenită Miss Mississippi. “În prima fază i-am cerut un autograf, nu ştiam că vor urma patru ani şi jumătate de iubire”. Thompson spune că starul a fost prima ei dragoste adevărată.

“Presley a fost prima mea iubire,  mi-a schimbat foarte mult viaţa. A fost primul bărbat din viaţa mea. De aceea, va fi întotdeauna special. Mi-a respectat virginitatea până când a fost gata să ducă relaţia noastră la alt nivel”.

Au început să se întâlnească şi Linda a descoperit la el calităţi pe care foarte puţini le-au cunoscut. În ciuda statutului pe care îl avea, Elvis rămăsese o persoană modestă, aşa că Thomson, tânără fiind, a avut multe de învăţat la el.

”Alături de el am învăţat aproape totul despre dragoste, i-am văzut atât partea bună, cât şi pe cea rea. Una dintre cele mai mari lecţii pe care le-am deprins trăind cu Elvis a fost că suntem cu toţii oameni, indiferent de faima pe care o avem”, declară ea pentru Fox News.

S-au despărţit în 1976, cu doar câteva luni înainte ca Elvis să moară..

Relaţia ei cu Presley s-a încheiat în parte din cauza dependenţei lui de pastile. Linda a făcut tot posibilul să-l ajute, dar nu l-a putut scoate din mizeria în care se afunda. De asemenea, după cum a recunoscut la ET, Elvis nu era o persoană fidelă. „El lua Placidyl, care era un somnifer puternic , un tranchilizant. Îmi amintesc că mă pregăteam de culcare, dar când m-am reîntors în dormitor el era cu faţa în bolul de supă cu pui şi tăiţei”.

Deşi relaţia lor a întâmpinat şi probleme, Linda nu o regretă, iar Regele deţine încă un loc special în inima ei:

„L-am adorat. Şi încă mai simt o legătură cu sufletul său, pentru că era atât de bun şi avea o figură carismatică, care era greu de uitat. L-am cunoscut şi în intimitate, aşa că nu l-am văzut doar ca doar pe Elvis Presley icoana”.

Linda şi Elvis s-au despărţit, dar au rămas prieteni după despărţire. Patru ani mai târziu, l-a întâlnit pe Bruce Jenner, cunoscut acum ca Caitlyn Jenner.

Au fost căsătoriţi timp de cinci ani şi au avut doi băieţi, Brandon şi Brody.

Thompson spune că dragostea lor a început să se estompeze după Bruce i-a mărturisit  că vrea săă devină femeie.. A rămas şocată după ce l-a vizitat pe atlet într-un weekend la Manhattan.

„Am bătut la uşă cu speranţa că mariajul meu ar putea fi reaprins în această călătorie”, spune ea. „Bruce a deschis uşa îmbrăcat ca o femeie. Avea perucă , machiaj, pantofi cu toc. O rochie împodobea corpul lui musculos. Şi zâmbetul îi scotea în evidenţă buzele mari şi roşii. Am izbucnit în lacrimi".

Ulterior, Linda s-a măritat cu producătorul David Foster, dar au divorţat în 2005.

În 2016, Linda a publicat o carte despre bărbaţii din viaţa ei,  A Little Thing Called Life: From Elvis's Graceland to Bruce Jenner's Caitlyn & Songs in Between. Actriţa povesteşte cum a rămas lângă Elvis deşi ştia că îi este infidel. “Eram prea îndrăgostită ca să merg mai departe”.

Mai multe