Mădălina Ghenea, apariție de senzație la Milano. Urmează să joace un rol negativ în viitorul proiect

27 septembrie 2024   News

Pentru Mădălina Ghenea urmează o nouă etapă a carierei de actriță. Supranumită ”Sophia Loren a României”, olteanca promite să ne încânte artistic cu un rol negativ.

Românca va avea un rol negativ în viitorul proiect la care lucrează. Vedeta a dorit să împărtășească această nouă direcție din cariera sa cu cei care îi urmăresc activitatea, dezvăluind detalii despre următoarea etapă din viața ei profesională.

Frumusețea sa este celebră în lume. Cu un aer de italiancă get beget, Mădălina, care este și mămica unei fetițe adorabile, muncește din greu la cariera sa artistică.

Mădălina Ghenea a uimit recent într-o rochie spectaculoasă, la o gală inedită din Milano. Mai exact, la un eveniment de prestigiu.

Românca a strălucit la Teatrul Scala din Milano, cu ocazia galei CNMI Sustainable Fashion Awards 2024, desfășurată recent, atrăgând toate privirile asupra ei.

Actrița a optat pentru o rochie albă, care îi sublinia elegant talia și îi dezvăluia spatele, completând ținuta cu o capă decorată cu pene. Pe conturile sale de social media, vedeta a împărtășit cu fanii mai multe imagini de la eveniment.

Fanii săi au reacționat de îndată și au copleșit-o cu comentarii admirative, un lucru firesc de altfel pe pagina sa de socializare.

Actrița a dezvăluit că se pregătește pentru un nou proiect.

„Postez cam târziu aceste imagini, dar lucrez non-stop. Iată câteva momente din escapada mea de 24 de ore la CNMI Sustainable Fashion Awards 202”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram.

Românca urmează să joace un rol negativ în viitorul proiect la care lucrează. Vedeta a dorit să împărtășească această nouă direcție din cariera sa cu cei care îi urmăresc activitatea, dezvăluind detalii despre următoarea etapă din viața ei profesională.

„Să văd dau câteva detalii despre următorul meu proiect – voi fi un personaj negativ, dar asta nu înseamnă că sunt unul și în viața reala. Îmi amintește oarecum de primul meu premiu pe care l-am primit la prestigiosul Festival de film de la Roma pentru un film italian, când toate ziarele din România scriau că făceam în viața reală ceea ce făceam, de fapt, doar în film. Unii oameni trebuie să se calmeze puțin! Oricum sunteți amuzanți. Sper că voi juca un astronaut… așa că voi, toți ciudații, veți scrie că eu chiar sunt un astronaut, ar fi un vis!”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram.

Foto: Instagram

Mai multe