Mădălina Ghenea, apetisantă în ciocolatiu, pe covorul roșu de la Cannes

22 mai 2023   News

Mădălina Ghenea este o prezență obișnuită a Festivalului de la Cannes. Nici anul acesta diva din România nu a făcut excepție.

Delicioasă ca o ciocolată cu lapte, așa s-a prezentat Mădălina Ghenea la cea de-a 76 ediție a celebrului festival francez, care este bifat zilnic de celebritățile internaționale.

Apariția actriței Mădălina Ghenea este una dintre cele mai ravisante de până acum. Diva româncă a participat la premiera mondială din 20 mai a filmului Killers of the Flower Moon, în care joacă Robert de Niro și Leonardo DiCaprio.

Obișnuită cu lumina bliz-urilor, Mădălina Ghenea știe cum să cucerească de îndată atenția fotografilor. Desigur că a captat-o și sâmbătă la Cannes, într-o rochie satinată maro ciocolatiu, în perfectă armonie cu tenul său închis la culoare și cu nuanța de ciocolatiu a părului. Cu aerul său inconfundabil de vampă, Mădălina Ghenea și-a expus picioarele perfecte în rochia lungă și despicată ”periculos” pe piciorul stâng.

Actrița în vârstă de 35 de ani a rămas în relații foarte bune cu Leonardo di Caprio, unul dintre starurile producției a cărei premieră a avut loc sâmbătă. Vedeta din Titanic și românca celebră în toată lumea pentru asemănarea sa izbitoare cu Sophia Loren s-au iubit nebunește în 2011.

La vremea respectivă, paparazzii i-au surprins de mai multe ori împreună pe yachturi de lux, în Australia. Aventura a avut loc la scurt timp după ce DiCaprio s-a despărțit de Blake Lively. În acea vreme, actorul se afla în Australia pentru filmările de la “Marele Gatsby”.  După idila cu DiCaprio, Mădălina Ghenea a avut o relație cu Gerard Butler, un alt actor celebru.

Mădălina Ghenea se numără printre cele mai frumoase actrițe din România, iar la vârsta de 35 de ani are o carieră impresionantă în lumea cinematografiei. Vedeta s-a mutat în Italia de mulți ani, acolo unde are numeroase proiecte. Curios este că anul trecut, românca a mizat tot pe maro, la ceremonia de închidere a festivalului francez. Ea a fost extrem de provocatoare într-o ținută haute couture a lui Tony Ward, un designer libanezo-italian.

Rochia maro aprins decoltată atât în față, cât și în partea din spate, a fost extrem de mulată pe șolduri, cu decupaje sexy în părți.

Foto: Getty

Mai multe