Mădălina Ghenea, lecţie de stil cu ocazia festivalului de la San Remo

8 februarie 2016   News

Frumoasa noastră româncă este pe cai mari. După apariţia în mult apreciatul film Youth, alături de Michael Caine, Harvey Keitel şi Rachel Weisz, acolo unde Mădălina a fost distribuită în rolul lui Miss Universe, a urmat o nouă recunoaştere a celebrităţii sale.

Madalina Ghenea

Mădălina va fi coprezentatoare a Festivalului

Ei bine, românca noastră se va număra printre prezentatorii celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de muzică de la San Remo, a cărui principală gazdă va fi, ca şi anul trecut, realizatorul de televiziune Carlo Conti.

Tradiţionalul concursul de muzică va avea loc între 9 şi 13 februarie, la Teatrul Aniston, iar printre artiştii cunoscuţi care vor participa se numără Laura Pausini, Eros Ramazzotti, Renato Zero şi grupul Pooh.

Ieri, Mădălina Ghenea a fost ravisantă la conferinţa de presă care precede deschiderea festivalului, românca alegând o rochie roşie, midi, din dantelă, cu vedere la picioarele ei interminabile.

Vedeta a ales o coafură lejeră, lăsându-şi părul liber, cu toate că am observat o minimă schimbare de stil la ea. Părul Mădălinei are reflexii mai deschise.

Frumoasa româncă în vârstă de 27 de ani este o vedetă în Italia

Foto: Hepta

Mai multe