Mădălina Ghenea s-a afişat cu noul iubit. Misteriosul bărbat din viaţa ei are o avere impresionantă

6 februarie 2020   News

Mădălina Ghenea este fericită! Frumoasa actriţă trăieşte o nouă poveste de iubire departe de România, tocmai în Italia. 

În ultima perioadă, Mădălina Ghenea s-a concentrat asupra vieţii profesionale şi mai puţin asupra celei personale. A avut o mulţime de proiecte cu case internaţionale de modă sau de bijuterii, dar şi multe apariţii sau prezentări televizate. A mai urcat încă o treaptă în carieră prin muncă şi perseverenţă. Nu a uitat nici de fiica ei, micuţa care o face tare fericită. 

Iată că acum, vedeta s-a remarcat şi cu o mare veste din viaţa personală. Celebra Mădălina Ghenea trăieşte o nouă poveste de iubire. Fotomodelul este într-o relaţie cu Vito Schnabel. Zilele trecute, aceştia s-au afişat pentru prima oară împreună, la concertul susţinut de Jennifer Lopez şi Shakira de la Super Bowl, scrie wowbiz.ro.

Mădălina Ghenea a postat în mediul online mai multe imagini alături de iubit. Vito Schnabel este fiul unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume, Leonardo Del Vecchio, cu o avere estimată la 24 de miliarde de euro.

Chiar dacă se bazează mult pe tatăl său, Vito Schnabel are şi propriile afaceri. Acesta deţine o galerie de artă care îi poartă numele, fondată în 2015 în Elveţia. Totodată, bărbatul este fondatorul companiei Vito Schnabel Project, care a luat fiinţă în 2003, în New York.

Cine e Mădălina Ghenea? Românca a pozat nud 

Într-o imagine similară celei din "Youth", vedeta noastră apare complet dezbrăcată. 

E o imagine la care visează mulţi bărbaţi. Iar Mădălina Ghenea ştie să le întreţină imaginaţia. Ea a postat pe contul său de Instagram o nouă imagine hot, cu ea goală, într-o piscină. Evident, este vorba despre o fotografie artistică, dar cu puţin efort, intuim care este imaginea de ansamblu.

Mai multe