Madonna a întinat memoria Arethei Franklin

21 august 2018   News

Asta au considerat fanii legendarei cântăreţe care a murit pe 16 august, după ce au văzut aşa-zisul tribut al Madonnei pentru Aretha, în cadrul MTV Video Music Awards 

Cu toţii aşteptau altceva de la momentul dedicat Arethei Franklin. În schimb, Madonna a ţinut un discurs un discurs de 10 minute... în care a vorbit tot despre ea, despre începuturile ei ca dansatoare în New York. Un început atât de lung, încât părea că nu mai ajunge la Aretha. Apoi a vorbit despre prima ei audiţie ca artist, la care a interpretat hitul Arethei, You make me feel like a natural woman. Şi din acel moment, publicul aştepta să continue vorbind despre Aretha, dar Madonna a virat din nou spre viaţa ei, spunând că nu a luat, de fapt, acea audiţie. Şi apoi relatând alte incidente din viaţa ei, cum ar atunci când a fost ameninţată cu pistolul şi jefuită, fiind confundată cu o prostituată.

Reacţiile împotriva discursului fără noimă al Madonnei n-au întârziat să apară, mulţi criticând şi faptul că au ales o persoană albă să comenteze despre Aretha, nu un artist de culoare. "Au albit-o pe Aretha şi nici măcar nu s-a răcit femeia. Sper că va trăzni cu un fulger această blasfemie", a fost unul dintre comentarii. "Cine a avut ideea sau cine a lăsat-o pe Madonna să se urce pe scenă la VMA şi să facă tributul pentru Aretha ar trebui să fie şomer acum", a scris altcineva.

Mai multe