Madonna arată că încă mai poate, la 65 de ani! Artista face show total pe scenă, în turneul său

23 ianuarie 2024   News

Cântăreața emblematică a fost văzută dezlănțuită pe scenă, într-un furou și cu mușchii la vedere. Chiar dacă pielea s-a lăsat din cauza vârstei, Madonna arată totuși fenomenal. Se vede că nu e străină de gantere și sala de fitness.

Madonna a uimit în mai multe ținute, în timpul unui spectacol fascinant la Madison Square Garden din New York.

Mai mult, artista și-a surprins fanii cântându-i ”la mulți ani” fiicei Chifundo „Mercy” James, la împlinirea celor 18 ani.

Întocmai ca-n vremurile bune, când incendia scenele cu momentele sale HOT, Madonna dovedește cât este de autentică. Senzuală și nebunatică la orice vârstă. Artista s-a schimbat într-o mulțime de costumații, a cântat, a dansat, a mimat scene amoroase (așa cum știm deja că-i este obiceiul). Cu alte cuvinte, cum ar spune antrenorii de fotbal, ”a dat totul pe teren”.

Și face asta fiindcă așa este ea, nicidecum ca să-și împace fanii bosumflați din cauza întârzierilor sale.

Madonna a purtat perucă și și-a flexat mușchii în timp ce purta un furou roșu, în timpul concertului ei sold-out de la Madison Square Garden din Manhattan, la cinci zile după ce doi fani au dat-o în judecată pentru „reclamă falsă”.

Regina pop, în vârstă de 65 de ani, a fost cât se poate de atentă cu fanii, după o întâmplare recentă nu foarte plăcută.

Miercurea trecută, Michael Fellows și Jonathan Hadden au intentat un proces civil artistei, solicitând daune nespecificate de la celebra cântăreață, câștigătoare a 7 premii Grammy!

Incidentul a survenit după ce Madonna a întârziat două ore la concertul său din Brooklyn, programat pe 13.12.2023.

Aparent, diva ar fi fost forțată de ”problemele tehnice” cu sunetul, a notat Revista People.

Diva se află în plin turneu „Celebration Tour” și are cântări în Europa și în America de Nord. Artista și-a revenit spectaculos după grava provocare pe sănătate pe care a avut-o anul trecut.

Foto: Profimedia

Mai multe