Madonna are probleme de sănătate. Artista a întrerupt turneul Madame x

28 noiembrie 2019   News

Antrenamentele extenuante şi dietele drastice au făcut-o pe Madonna să îşi întrerupă turneul Madame x pe care îl demarase.

Artista de 61 de ani avea programate mai multe concerte în Boston, Massachusetts, de la 30 noiembrie la 2 decembrie, dar a anunţat să le anuleze din cauza unor dureri atroce şi la recomandarea medicilor. ''Vă rog să iertaţi această întorsătură neaşteptată a evenimentelor.Faptul că sunt pe scenă în fiecare seară îmi aduce atâta bucurie, iar anularea este ca o pedeapsă pentru mine, însă durerea pe care o am acum este copleşitoare şi trebuie să mă odihnesc şi să urmez recomandările medicilor pentru a putea reveni mai puternică şi şi a continua călătoria Madame X împreună cu voi toţi", a scris diva pe un site de socializare.

Madonna a anulat şi luna trecută un spectacol ce urma să aibă loc la New York. Solista a motivat atunci că s-a lovit la genuchi şi asta o împiedică să performeze. Solista este recunoscută pentu show-urile epuizante pe care le scoate la rampă, dar şi pentru modul bizar de a se recupera. Cântăreaţa face baie cu gheaţă după fiecare prestaţie.

Mai multe