Madonna, cu ştreangul de gât şi aripi de înger. Imagini cu diva aşa cum nu ai mai văzut!

11 martie 2017   News

Nonconformistă aşa cum o ştim, la cei 58 de ani ai săi, Madonna nu a încetat să ne surprindă cu apariţiile. De data aceasta, s-a lăsat filmată într-un costum masculin atipic, negru, cu arpi uriaşe de înger  şi cu ştreangul de gât, pe un fundal sonor bisericesc. Este pentru prima dată când o vedem pe cântăreaţă în această ipostază, a unui înger căzut pe pământ, mai ales că elemenetele noului său look contrastează puternic - aripile de înger, costumul negru cu inspiraţii militare şi o funie care înlocuieşte clasica cravată.

De Ziua Internaţională a Femeii, excentrica cântăreaţă a distribuit pe Instagram o serie de clipuri care alcătuiesc o poveste regizată de Luigi & Lango. Lungmetrajul are 15 minute şi debutează cu un fragment din discursul divei pop de la Marşul Femeilor din Washington de pe 21 ianuarie. " Bun venit la revoluţia iubirii, la refuzul nostru ca femei să acceptăm această nouă eră a tiraniei în care nu doar femeile sunt în pericol, dar totţi oamenii sunt marginaşizaţi. Dacă să fii diferit pate fi considerată o crimă, revoluţia începe aici! "

Clipul face parte dintr-o campanie împotriva abuzurilor de orice fel asupra minorităţilor etnice, sexuale, religioase şi al femeilor, pe care Madonna, o feministă convinsă, o promovează. " Cu toate trebuie să fim feministe" este sloganul devenit lege pentru cântăreaţă.

Foto: Instagram, Captură clip

Mai multe