Madonna e ţintuită la pat şi nu poate continua turneul Madame X. Ce probleme de sănătate are artista?

8 octombrie 2019   News

Madonna a fost nevoită să îşi amâne un concert îndelung anticipat, din cauza acestui accident care i-a provocat o gravă problemă.

Regina Pop în vârstă de 61 de ani ar fi trebuit să cânte ieri seară în New York, la BAM Howard Gilman Opera House, dar a amânat până joi concertul. Artista a scris pe contul său de Instagram că doare mai mult decât ne putem imagina faptul că nu a putut fi pe scenă la data antamată. Motivul? "Madonna a suferit un accident la genunchi, iar doctorii au sfătuit-o să se recupereze printr-un repaus de trei zile. Fanii sunt rugaţi să-şi păstreze biletele până la reprogramarea concertului" scrie pe site-ul oficial al artistei.

"E greu pentru Madame X să recunoască faptul că şi ea este o fiinţă umană, făcută din carne şi oase, care are nevoie de o pauză de 3 zile, pentru ca recuperarea genunchiului său să fie completă", a mai scris Madonna. Echipa vedetei i-a urat însănătoşire grabnică într-un filmuleţ care a impresionat-o. Probabil că efotul fizic de până acum din turneu a fost prea mult chiar şi pentru Madonna, iar vârsta îşi spune cuvântul.

Foto: Instagram

Mai multe