Madonna face reclamă la genţi, topless. Cum a pozat la 59 de ani!

26 ianuarie 2018   News

Madonna este regina muzicii pop, câştigându-şi faima de-a lungul anilor datorită vocii sale impresionante, melodiilor devenite hit, dar şi prezenţei sale lipsită de inhibiţii. Exuberanta cântăreaţă nu încetează să-şi uimească fanii, iar cea mai recentă fotografie cu ea de pe reţelele de socializare i-a lăsat fără cuvinte pe urmăritorii ei.

Diva în vârstă de 59 de ani le prezintă fanilor o geantă exclusivistă, într-un mod inedit. Madonna s-a fotografiat cu sânii la vedere, fără sutien, în timp ce ţine în faţa ei o poşetă Louis Vuitton cu un desen cu Monalisa, însoţită de mesajul: "Încă salivez la o geantă".

Nemachiată şi cu un accesoriu metalic pe dinţi, Madonna s-a fotografiat într-o poziţie ciudată şi a împărtăşit fotografia cu prietenii de pe Instagram. Deşi a strâns peste 100 de mii de like-uri, fanii nu au avut cuvinte de laudă la adresa artistei. " Poate data viitoare pui un top pe tine", " Ce încearcă să facă? Încearcă atât de mult să fie sexy, dar reuşeşte să pară disperată", "Foarte dezamăgit de tine", au fost doar câteva dintre comentariile negative. Deşi a blurat puţin fotografia cu ajutorul unui scris negru, fanii tot i-au putut vedea bustul neacoperit. De altfel, artista este învăţată cu fotografiile în care apare dezbrăcată, căci la 18 ani  poza nud.

Citeşte şi: Aceste poze nud cu Madonna la 18 ani vor fi scoase la licitaţie!

Foto: Instagram

Mai multe