Mai are puţin şi naşte, iar Beyonce s-a pozat în costum de baie alături de Blue Ivy

30 mai 2017   News

Mai are foarte puţin şi îşi va strânge în braţe pentru prima oară gemenii, iar Beyonce a distribuit pe contul său de Instagram o nouă fotografie cu burta de gravidă, alături de fiica sa Blue Ivy. Însărcinată în ultimul trimestru, Beyonce şi-a expus din nou burta, fiind îmbrăcată în costum de baie şi cu un blazer dintr-un voal albastru royal, foarte fin.

Beyonce mai are foarte puţin şi va deveni mamă pentru a doua oară.

Cântăreaţa de 35 de ani s-a fotografiat ţinând-o în braţe pe Blue Ivy, şi ea tot în costum de baie şi cu o simpatică pălărie pe cap. Beyonce şi rapperul Jay Z vor deveni din clipă în clipă din nou părinţi, de data aceasta de gemeni, căci Beyonce are o burtă imensă, pe care şi-a tatuat-o cu henna la baby shower-ul de săptămâna trecută.

Aşa a apărut Beyonce la baby shower.

Nu este pentru prima dată când artista s-a fotografiat cu burta la vedere, ci a făcut un întreg jurnal în imagini cu evoluţia sarcinii sale, perfect pentru prietenii virtuali. La baby shower s-a îmbrăcat la o prinţesă hawaiană, în sutien, fustă cu volane şi cu un turban mare pe cap, lăsându-şi din nou burta imensă să fie admirată de toţi invitaţii.

Foto: Instagram

Mai multe