Mai slabă ca oricând. Mariah Carey a trecut printr-o transformare fizică uluitoare!

25 aprilie 2018   News

În ultimul an a trecut printr-un proces anevoios de schimbare a stilului de viaţă. Sătulă să ţină diete care nu dădeau randament, şi de criticile tot mai dese din partea publicului său, artista a recurs la o operaţie de micşorare a stomacului, ceea ce a adus-o la rezultatul dorit.

Mariah Carey, mai slabă ca oricând

Astăzi, Mariah Carey este o altă femeie! Una încrezătoare, sexy şi fit, care nu conteneşte să ne surprindă cu înfăţişarea ei. Deşi nu se ştie exact câte kilograme a pierdut, e clar că silueta cântăreţei este una  complet tranformată faţă de cea care o afişa acum doi ani, pe când forma un cuplu cu miliardarul James Packer.

[caption id="attachment_391416" align="aligncenter" width="640"] Acum doi ani. Pe vremea când era cu logodnicul James Packer.[/caption]

Aseară, artista a fost surprinsă alături de iubitul tinerel, fostul dansator Bryan Tanaka, pe când părăseau restaurantul Mastro, din Beverly Hills, unde luaseră cina. Îmbrăcată într-o rochie neagră, mini şi strâmtă, Mariah arăta mai sexy şi mai suplă ca oricând. E drept, alegerea vestimentară lasă în continuare de dorit, mai ales că insistă să poarte acele dresuri plasă, atât de demodate. Totuşi, silueta ei ca trasă prin inel este cea care ne-a atras atenţia şi care ne face să ne gândim că niciodată nu e prea târziu să dai un alt sens vieţii şi să pui fericirea proprie mai presus de orice.

Mariah Carey şi iubitul ei, Bryan Tanaka

Mai multe