Maia Morgenstern a vorbit despre un vis neîmplinit: „Părinţii nu au fost de acord“

12 septembrie 2018   News

Marea doamnă a cinematografiei româneşti, Maia Morgenstern, a dezvăluit lucruri mai puţin cunoscute din viaţa ei. Actriţa a vorbit la Happy Channel despre un vis neîmplinit, dar şi despre părinţii ei.

„Îmi place cum arată viaţa mea acum, în clipa asta! Îmi place grozav“, a spus Maia Morgenstern, care a vorbit şi despre dorinţa pe care o avea în copilărie. „Voiam foarte tare să fiu casnică, voiam să stau acasă. Sufeream că mama mea merge la serviciu. Mama a fost informatician, a fost printre primii informaticieni din România. Mi-ar fi plăcut să fiu balerină. Dar părinţii nu au fost de acord, spuneau că nu am rezistenţă“, a mărturisit îndrăgita actriţă, în cadrul interviului de la „CulTOUR“.

În timpul întâlnirii cu Rapha, reporterul Happy Channel, Maia a vorbit şi despre iubire. „Ce e iubirea? I-ai împrumutat privirea. Probabil că asta este o formă, o explicaţie a iubirii. Acea comunicare, la nivel verbal, nonverbal. Este un soi de compatibilitate totală, de comunicare perfectă, ce poate ţine mai mult sau mai puţin”, a spus aceasta.

Mai multe