Majda Aboulumosha şi-a serbat fetiţa. Jacqueline a împlinit opt ani

8 aprilie 2021   News

A plecat la Survivor pentru fetiţa ei. A trăit fiecare competiţie gândindu-se la ea. Majda şi-a serbat ieri puiul şi a ţinut să împărtăşească şi cu ceilalţi totul despre călătoria pe care o parcurg împreună.

”In urma cu 8 ani, la ora 10:55, faceam cunostinta cu tine! Nu dormisem toata noaptea si abia asteptam sa-ti simt caldura.

De atunci am invatat ce inseamna iubirea adevarata, ce inseamna responsabilitatea, privirea calda. Fac tot ce pot sa-ţi fiu mama buna, prietena şi tot ce ai tu nevoie sa-ţi fiu. M-ai făcut sa descopăr in ochii tai ca pot sa fiu eroina, m-ai făcut sa ma simt puternica şi gata sa dărâm orice munte pentru tine, sa tac atunci când e nevoie doar ca sa-ţi fie tie bine şi sa ma lupt când e necesar, tu mami sa fii propriul tău erou!

Sa cauţi in inima ta plină de bunătate dorinta de a fi fericita şi de a sta departe de lucruri negative! Te iubesc mai mult decât poţi duce, copilul meu şi o sa fiu lângă tine chiar dacă vreodată nu o să vrei.

Tu ma faci sa-mi doresc sa fiu cea mai buna versiunea a mea”, a scris frumoasa brunetă pe un site de socializare.

”Iti multumesc ca m-ai ales sa-ti fiu mama, ca bratele tale ma inconjoara. Imi esti inspiratie, imi esti iubire, imi esti caldura, imi esti parte din mine si pentru asta iti multumesc ca m-ai facut sa fiu mama.

De cand te-ai nascut, dragostea mea pentru tine a crescut odata cu tine si o sa tot creasca. Am sa-ti stau alaturi de fiecare data cand o sa ai nevoie de mine, chiar si atunci cand nu o sa ai. Te voi iubi intotdeauna mai mult decat poti duce! La multi ani, fata mea !”, a spus fosta prezentatoare.

Mai multe