Malia Obama a fost cerută în căsătorie. Cum a reacţionat?

20 aprilie 2017   News

Fiica cea mare a fostului preşedinte american, Barack Obama, Malia, este acum o domnişoară în toată regula, iar băieţii roiesc în jurul său. După ce şi-a luat un an pauză între liceu şi facultate, Malia nu stă deloc degeaba, ci participă la tot felul de internshipuri pentru a căpăta experienţă în viitoarea carieră în industria filmului.

Malia Obama a fost cerută de soţie.

Aşa că nici zilele de muncă ale tinerei de 18 ani nu sunt lipsite de peripeţii sau incidente. Zilele trecute, programul său de la birou a fost întrerupt de o propunere de-a dreptul neaşteptată. Conform TMZ, se pare că un tip a venit foarte hotărât şi a cerut-o pe fiica fostul preşedinte al Americii în căsătorie. Dar incidentul a fost stins rapid, căci agenţii de pază ai tinerei au acţionat ca la carte, ridicându-l pe bărbatul care are deja o istorie cu poveste la Casa Albă.

Fiica cea mare a lui Barack Obama era urmărită de un bărbat. (Splash)

Conform surselor, un bărbat de 30 de ani pe nume Jair Nilton Cardoso a fost reţinut după ce a apărut pe 10 aprilie la birourile companiei Weinstein din Manhattan, locul unde Malia este intern, cu o propunere neaşteptată.  Bărbatul s-a poziţionat chiar în faţa ferestrei biroului cu o pancardă pe care scris: "Vrei să te căsătoreşti cu mine?". Agenţii de pază l-au dat afară, însă după alte două zile a apărut din nou în faţa unei alte clădiri în care se afla Malia. De data aceasta, agenţii l-au recunoscut, având deja antecendente pentru că încercase să intre în Casa Albă de mai multe ori. În ciuda acestui tip insistent care o urmărea, Malia nu s-a simţit niciodată ameninţată, pentru că agenţii de securitate o însoţeau pretutindeni. În urma incidentului, se pare că bărbatul a avut nevoie de o expertiză psihiatrică, aşa că a fost dus la spital.

Foto: Arhiva OK, Splash

Mai multe