Mama Laurei Stoica, declaraţii despre tragedia care i-a schimbat viaţa: Cu destinul nu te poţi pune niciodată!

12 februarie 2021   News

Au trecut 15 ani de când Laura Stoica şi logodnicul ei, Cristian Mărgescu, şi-au pierdut viaţa într-un cumplit accident, dar în sufletul celor dragi amintirea lor e mai vie ca oricând. Chiar dacă a suferit îngrozitor, mama artistei spune că s-a împăcat cu destinul.

 „Îmi duc viaţa mai departe, trăiesc frumos, am ajuns să fiu împăcată cu mine, dar şi cu tot ce s-a întâmplat cu fiica mea. Cu destinul nu te poţi pune niciodată! Pentru că anul asta se împlinesc cincisprezece ani, de când fiica mea nu mai este, o să mergem la cimitir  cu flori şi cu lumânări, nimic mai mult.

Nu o să facem parastas, doar o să dau ceva de pomană, o să dau cuiva, la cimitir, şi cam atâta. Nu îmi vine să cred că au trecut atât de mulţi ani de când fiica mea nu mai este!”, a declarat Elena Stoica pentru Impact.ro.

Mama Laurei nu a mai păstrat legătură cu familia băiatului. “Am vorbit în ultimii ani destul de rar. Noi, părinţii, nu ne-am cunoscut înainte de înmormântarea copiilor noştri, atunci ne-am întâlnit prima oară, după accidentul rutier. Îl ştiam doar pe un frate al lui Cristi, care a venit în treacăt pe la noi, în rest, pe nimeni.

După ce s-a petrecut totul, am observat pe reţelele sociale că merg tot felul de vedete pe la mormântul fiicei mele, printre care şi Silvia Dumitrescu, care a postat pe Facebook imagini de la mormânt. Sunt însă de părere că nimeni nu te iubeşte şi nu suferă mai mult decât familia ta".

Mai multe