Mama lui Corey Haim: "Nu Charlie Sheen mi-a violat fiul, ci altcineva!"

10 noiembrie 2017   News

După ce starul din Doi bărbaţi şi jumătate a fost acuzat că ar fi făcut sex anal cu actorul Corey Haim, pe când ultimul avea 13 ani, iar Charlie Sheen 19, mama lui Haim a negat acest lucru.

Corey Haim şi mama lui, Judy

Într-un interviu pentru emisiunea prezentată de Dr Oz, Judy Haim, mama actorului care a murit în 2010, a declarat că cel care l-a violat pe fiul ei nu a fost Charlie Sheen, aşa cum pretinde articolul publicat în The National Enquirer.

Femeia susţine că fiul ei îi spunea tot ce i se întâmplă şi că ar fi aflat dacă Charlie Sheen l-ar fi molestat într-un fel, la filmările pentru pelicula Lucas, în 1986.

"Fiul meu era ca o carte deschisă pentru mine. Nu-mi ascundea nimic, nu-i stătea în caracter", spune aceasta, într-o secvenţă din interviul care va fi difuzat integral în această seară.

Charlie şi Corey (stânga), pe platourile filmului Lucas

Mai mult, în acest interviu, Judy numeşte un alt bărbat care l-ar fi violat pe fiul ei, însă numele acestuia a fost cenzurat în secvenţa făcută publică.

"Trebuie să spun că acest tip (beep) este cel care l-a abuzat pe fiul meu", continuă mama actorului decedat la 38 de ani în interviul cu Dr.Oz.

Dacă nu Sheen, atunci cine?

Mai multe