Mama lui Mihai Mitoşeru are probleme de sănătate. E operată de urgenţă: "Vă rugăm să donaţi sânge"

1 februarie 2021   News

Camelia Mitoşeru are probleme de sănătate! A ajuns de urgenţă la spital, iar medicii se pare că au decis să o urce direct pe masa de operaţie. 

Mihai Mitoşeru a dezvăluit că mama sa are probleme grave de sănătate. Pe reteţele de socializare le-a cerut ajutorul fanilor, să doneze sânge pentru cea care i-a dat vaţă. 

Camelia Mitoşeru va fi supusă unei intervenţii chirurgicale.

"Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuia sa fie operata azi (având o tumora benignă-meningiom), dar din lipsa de sânge operatia trebuie amânată! Va rog din suflet cine ma poate ajuta sa meargă sa doneze la orice centru de hematologie din ţara, dar cu specificaţia: “pt Mitoşeru Georgeta Camelia şi spitalul Sanador”! Indiferent ce grupa de sânge aveţi! Va multumim din suflet!"

Oana Roman cere ajutorul pentru mama lui Mihai Mitoşeru

"Am o mare rugăminte la voi! Prietenul meu, Mihai Mitoşeru o operează pe mama lui, o operaţie complicată şi grea! În România e o lipsă de sânge acută! Vă rugăm să donaţi sânge pentru a o ajuta pe mama lui. Când donaţi specificaţi pentru Camelia Mitoşeru! Trebuie operată azi, dar nu este sânge grupa A2", a spus Oana Roman pe Instagram.

Foto: Facebook

Mai multe