Mamă pentru prima oară! Rodica Miron, fosta asistentă TV, a născut o fetiţă

10 aprilie 2020   News

Rodica Miron, fosta asistentă a lui Mihai Morar de la Antena Stars, a născut primul ei copil. Are o fetiţă!

Veşti bune vin tocmai din Dubai. Rodica Miron a devenit mamă pentru prima oară. Are o fetiţă, iar vestea a fost dată de una dintre prietenele sale. Fosta asistentă TV s-a căsătorit cu un englez cu care are o relaţie de câţiva ani. Ea trăieşte de ani buni în Dubai unde are o un atelier cu haine.

Zilele trecute, Rodica Miron vorbea despre minunata perioadă în care a fost însărcinată: „Astăzi este vorba despre numărarea binecuvântărilor noastre! Binecuvântat este să fii în viaţă şi să fii binecuvântat prin a dărui viaţă este un miracol. Sufletul şi spiritul sunt întinse – alături de corp – făcând sarcina un timp de tranziţie, creştere şi începuturi profunde. A fost o călătorie frumoasă, plină de dragoste, emoţii, provocări şi acum suntem aici, la un pas de momentul miracol al dăruirii vieţii! ♥ # 9monthspregnant', a scris ea pe contul de Instagram.

Rodica Miron a anunţat în noiembrie 2019 că s-a căsătorit 

”Ne-am căsătorit în secret. Acum sunt doamna Johnson. Este un băiat cumsecade. El este englez. Facem nunta în august, în Santorini. Nici mie nu mi-a venit să cred când m-a cerut. Am tot călătorit cu un grup de prieteni, dar când am ajuns în Ibiza eram doar noi doi. Iniţial am crezut că e o glumă, eu nu am luat în serios. Este adevărat! Am fost la Starea Civilă, evenimentul în sine va urma', a declarat Rodica Miron la Antena Stars anul trecut. 

Mai multe