Mara Bănică, o nouă intervenție la sâni: "Am făcut o mare prostie acum niște ani"

12 ianuarie 2023   News

Mara Bănică a bifat a patra intervenție chirurghicală la sâni. Durerile de spate au făcut-o pe vedetă să își micșoreze bustul.

„Am făcut o mare prostie acum niște ani. Vreau să le sfătuiesc pe fete să nu își mai pună așa ceva, că e foarte rău. Ultimul implant a fost în 2018 și erau atât de mari și atât de grei încât nu mai puteam de spate. Aveam niște dureri de cervicală, de lombară, m-am dus pe la toți doctorii. Până la urmă am descoperit, medical vorbind, că era vorba despre această greutate”, a spus Mara Bănică la Pro TV.

Vedeta a suportat prima intervenție în 2017, după un accident de mașină.

„Am avut un accident de mașină destul de grav, care s-a soldat, printre altele, cu ruperea coastelor pe partea stângă. Am fost în comă cu șanse 1% de a trăi! Asta în 2003. Fusesem la războiul din Irak și primisesem cadou de la postul la care lucram atunci o mașină. Cert e că am apucat să merg cu ea cam o lună și m-am înfipt cu ea într-un stâlp, din cauza unei gropi din orașul ăsta minunat numit București.

De accea mi-am făcut prima intervenție. pentru că, având totul rupt pe partea stângă, mușchiul meu s-a rupt și el și era ceva absolut inestetic. Prima dată mi-am făcut în 2017 și după am tot revenit”, a mai spus Mara.

Mai multe