Marcată de violurile trăite! Kelly McGillis, partenera lui Tom Cruise din Top Gun, care avea relaţii cu bărbaţi, dar şi cu femei, pare acum o bunicuţă istovită

13 mai 2021   News

Cine nu îşi aminteşte de Kelly McGillis şi de Tom Cruise şi de iubirea lor fiebinte dintr-un film de top? Dacă în Top Gun îţi tăia răsuflarea, Kelly McGillis, partenera lui Cruise, aduce acum cu o bunicuţă istovită, cu forme rubensiene, trădată de riduri şi marcată peste măsură de trecerea timpului.

Acesta este şi motivul pentru care actriţa nu a mai fost dorită în cea de a doua producţie Top Gun. Dacă Tom Cruise pare că a făcut un pact cu timpul şi reuşeşte să rivalizeze încă cu actorii tineri de la Hollywood, Kelly McGillis, cu imaginea pe care o afişează acum, ar putea obţine cu uşurinţă un rol de mătuşă, nu de păpuşă. De aceea, nici producătorii nu au mai văzut în ea partenera care l-ar putea dezmierda pe Cruise şi au ales o altă muză. “Nu m-au solicitat şi nici nu cred că o vor face vreodată. Adică, sunt bătrână, grasă şi îmi arât vârsta. Şi nu despre asta este vorba în acele scene".

Actriţa a recunoscut că nu mai păstrează legătura cu nimeni din distribuţia filmului. "Nu ţin cu adevărat legătura cu nimeni", a adăugat ea. „Cred că am vorbit ocazional cu câţiva oameni, dar adevărul este că filmele sunt situaţii de muncă ciudate, deoarece se reunesc din toate părţile lumii o mulţime de oameni”.

McGillis a dus ani la rândul o mare bătălie cu alcoolul şi a ajuns şi în câteva centre de dezalcoolizare. După ce a renunţat la cinematografie, McGillis şi-a deschis un bar în Key West, Florida şi s-a dedicat acţiunilor de voluntariat, aşa a ajuns să lucreze cu dependenţii de alcool şi de droguri, având ca model propria poveste.

McGillis s-a căsătorit cu Juilliard Boyd Black în 1979, dar mariajul nu a durat decât doi ani. Apoi s-a măritat cu Fred Tillman, în 1989 . McGillis şi Fred fiice au avut două fiice împreună, Kelsey şi Sonora, dar au divorţat în 2002. La capătul a două mariaje cu probleme, Kelly a recunoscut în 2009 că este lesbiană, iar un an mai târziu s-a căsătorit cu o femeie. Melanie Leis lucra în barul din Florida pe McGillis şi soţul ei de atunci îl deţineau.

Cu toate acestea, s-au despărţit în 2011.

În trecut, blonda a avut o relaţie şi cu Jodie Foster, care se pare că s-a născut în timpul filmărilor pentru producţia Acuzatul.

Dramele care i-au schimbat viaţa

Kelly a dezvăluit că a fost violată în grup de trei bărbaţi, pe când avea doar  12 ani. Apoi istoria s-a repetat. Pe când era studentă, actriţa a fost atacată în propriul apartament.

McGillis ieşea din duş când doi bărbaţi i-au spart uşa, au ameninţat-o cu un cuţit şi au forţat-o să intre în dormitor. Bărbaţii au agresat-o pe rând pe actriţă, în timp ce o scuipau, o loveau şi o înţepau cu arma din dotare.

„Îmi spuneau că vor să mă bată până când voi muri”, a mărturisit ea. „În acel moment am crezut că voi muri şi m-am resemnat”.

În cele din urmă, Poliţia a sosit, iar McGillis a ajuns la spital. Ambii bărbaţi au fost arestaţi în decurs de o lună de la incident. Unul dintre ei, un tânăr de 15 ani, a executat mai mult de trei ani de închisoare. Acuzaţiile împotriva celui de-al doilea atacator, care avea 20 de ani, au fost respinse, după ce amprentele şi probele lăsate la faţa locului nu au reuşit să-l incrimineze.

„Primele câteva săptămâni după incident nu am putut mânca sau dormi. Am zvâcnit necontenit ", a detaliat McGillis pentru PEOPLE ".

Speriată şi deprimată, McGillis a spus că a luat 30 de kilograme şi a început să se bazeze pe alcool, o dependenţă care a dus-o în cele din urmă la reabilitare. S-a luptat să aibă încredere în bărbaţi şi şi-a distrus toate relaţiile.

Mai multe