Marcel Pavel şi-a vizitat fiul în Anglia

31 octombrie 2016   News

Deşi uşor dezamăgit de alegerea lui Sasha de a da Conservatorul pe studiile din Marea Britanie, artistul îşi susţine fiul şi tocmai a fost la el să vadă cum s-a acomodat.

Marcel Pavel şi fiul său, Sasha, s-au revăzut în Canterbury.

Marcel Pavel e unul dintre cei mai dedicaţi taţi din showbiz şi şi-a educat băieţii riguros, în spiritul bunului simţ şi a unei conduite artistice, punând mare accent pe cursurile de muzică.

În cele din urmă, însă, Sasha n-a mers la Conservator, precum fratele său mai mare, Richard, ci a ales să studieze managementul artistic la Canterbury.

Săptămâna trecută, celebrul său tată l-a vizitat să vadă cum s-a acomodat şi să-i dea câteva sfaturi părinteşti.

"Pentru prima oară în vizită la fiul meu (cel mijlociu), Sasha Pavel! El fiind student la "CANTERBURY CHRIST CHURCH UNIVERSITY"! P.S. M-am simţit extrem de fericit revăzându-mi fiul, dar am avut şi plăcerea de a descoperi în acest oraş (Canterbury), edificii istorice nemaîntâlnite şi o frumuseţe arhitecturală (medievală) uimitoare! I love Canterbury (England)!!!", a scris Marcel Pavel alături de câteva fotografii realizate în Anglia, el însuşi acomodându-se uşor-uşor cu alegerea fiului său.

Mai multe