Marcia Cross, din ”Neveste Disperate”, a anunţat că a suferit de cancer. Cum arată acum?

17 septembrie 2018   News

Starul din ”Neveste Disperate”, Marcia Cross, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer în trecut şi că, din fericire, a învins cumplita boală după un tratament agresiv.

Marcia a suferit de cancer

Actriţa de 56 de ani, cunoscută pentru rolul lui Bree Van De Kamp, a confirmat că a urmat, în secret, un tratament pentru a lupta împotriva cancerul şi că de opt luni este ”cancer free”. Din nefericire, frumoasa roşcată şi-a pierdut părul în acest proces, ajungând de nerecunoscut pentru fanii serialului ”Neveste Disperate”.

”Sunt atât de recunoscătoare şi fericită că sunt în viaţă, dar sunt tristă pentru că mi-a căzut părul, iar acum are doar un centimetru. Şi-a mai pierdut cineva părul din cauza cancerului? Spuneţi-mi! Eu vă înţeleg perfect”, a mărturisit Marcia, în dreptul unei fotografii cu înfăţişarea ei actuală.

Ulterior, Marcia a mai postat un mesaj adresat fanilor ei, menit să-i liniştească. ”Îmi pare rău că nu am fost suficient de clară. Sunt în perioada de după cancer. Totul e ok acum. A fost o călătorie grea, dar sunt sănătoasă, fericită şi mai prezentă şi recunoscătoare ca oricând. Vă mulţumesc din adâncul sufletului meu pentru toată dragostea voastră”, a scris Marcia Cross.

Mai multe