Margot Robbie, diva din „Lupul de pe Wall Street“, de nerecunoscut la Oscaruri

3 martie 2014   News

Ne-a cucerit cu look-ul ei de păpuşă blondă în filmul în care a jucat alături de Leondardo DiCaprio, un mare ghinionist în materie de Oscaruri. Aşa că mare ne-a fost mirarea când am văzut-o pe frumoasa australiancă neagră

Ne-a cucerit cu look-ul ei de păpuşă blondă în filmul în care a jucat alături de Leondardo DiCaprio, un mare ghinionist în materie de Oscaruri.

Aşa că mare ne-a fost mirarea când am văzut-o pe frumoasa australiancă neagră din cap până în picioare, la gala Premiilor Oscar. Actriţa de 23 de ani a fost de nerecunoscut cu plete brune, vopsite nu din proprie iniţiativă, ci pentru că aşa i-au cerut producătorii celui mai recent film al ei.

Nici rochia neagră Saint Laurent, purtată noaptea trecută, nu a fost cea mai fericită alegere pentru frumoasa actriţă, căci nu a reuşit să se evidenţieze în marea de staruri, prezente pe covorul roşu.

Margot Robbie’s Dark Brown Hair Makes Red Carpet Debut at the Oscars http://t.co/PEPlO3pPab #NetworkPrive — NETWORK PRIVÉ (@NETWORKPRIVE) March 3, 2014

Margot Robbie’s Dark Brown Hair Makes Red Carpet Debut at the Oscars http://t.co/PEPlO3pPab #NetworkPrive

— NETWORK PRIVÉ (@NETWORKPRIVE) March 3, 2014

Mai multe