Mari de la „Insula iubirii“ şi-a gasit marea dragoste la Kanal D? „Viaţa se schimbă atât de repede“

29 martie 2019   News

A devenit cunoscută datorită emisiunii „Insula iubirii“, de la Antena 1, acolo unde a ajuns alături de iubitul ei, Iulian, însă în Thailanda s-au despărţit şi s-au întors separat acasă, deoarece Mari s-a îndrăgostit de ispita Cristi.

După ce s-a întors în România, Mari şi-a da seama că i-a plăcut să apară la televizor şi a schimbat tabăra. Dacă la „Insula iubirii“ a ajuns alături de iubit şi a plecat singură, acum ea se află la „Puterea Dragostei“, emisiune difuzată de Kanal D, acolo unde a mers singură şi speră să plece alături de alt bărbat, ca şi cuplu.

Pe reţelele de socializare, Mari postează foarte multe imagini realizate în Turcia, acolo unde este filmat show-ul de la Kanal D, iar într-o fotografie postată recent pe Instagram ea apare alături de Bogdan Mocanu, şi el concurent la „Puterea dragostei“. Între cei doi ar fi existat mai multe discuţii, însă fără a ajunge la vreun deznodământ până acum.

Cu toate acestea, descrierea fotografiei lasă loc de interpretări: „Viaţa se schimbă atât de repede... Mă simt recunoscătoare să mă aflu alături de atâţia oameni minunaţi. #poweroflove“.

Mai multe