Maria Dragomiroiu, mesaj de dragoste pentru soţ: ''Să rămâi acelaşi suflet iubitor!''

17 decembrie 2020   News

Maria Dragomiroiu are doar cuvinte de laudă la adresa bărbatului care în urmă cu ceva ani i-a schimbat viaţa. Maria Drogomiroiu şi-a aniversat ieri soţul, pe Bebe Mihu.

“Astăzi de ziua ta, soţul meu drag, îţi doresc din tot sufletul multă sănătate şi să rămâi acelaşi suflet iubitor, care a adus echilibru în viaţa mea. Mulţumesc bunului Dumnezeu că suntem împreună şi am format o familie minunată alături de toţi ai noştri!” Până să îşi găsească fericirea lângă cunoscutul impresar, Maria a cunoscut bătăile şi infidelitatea fostului soţ.

„Ion m-a apucat de-o mână şi m-a aruncat în liftul care era ţinut deschis de soacra mea.. După ce a plecat liftul, Ion mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza şocului.

Soacra mea i-a spus să mă ducă acasă şi să mă bată, nu acolo, la ea. Simţeam că-mi iese inima din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mâna de pe mâneca hainei, ca să scap. Atunci, Ion m-a prins de păr şi m-a dus aşa până în mijlocul intersecţiei de la Dristor. Era ora 21.Lumea a văzut cum un bărbat trăgea de păr o femeie care plângea şi a sărit să mă scape, trăgând de el într-o parte şi de mine în alta!

Nu mi-a dat drumul la păr până nu a smuls smocul pe care îl avea în mână! Am rămas aşa, fără o şuviţă de păr în mijlocul capului! Nu-mi creştea, pentru că făcusem şoc!”, a mărturisit Maria Dragomiroiu.

Mai multe