Maria Sharapova şi-a arătat băiețelul de trei luni pe rețelele de socializare

12 octombrie 2022   News

Pentru prima oară după ce a născut, fosta tenismenă le-a făcut o surpriză fanilor şi a apărut cu cel mai preţios "trofeu" al ei.

În luna iulie, Maria Sharapova (35) și logodnicul său, Alexander Gilkes (42), au devenit fericiții părinți ai unui băiețel perfect sănătos, care a primit numele de Theodore. Atunci când a născut, Maria Sharapova a spus că băiețelul ei este „cel mai frumos, provocator şi plăcut dar pe care l-ar fi putut cere”.

Acum, la trei luni de la acel moment, jucătoarea de tenis a publicat o primă fotografie cu micuţul. „Masha” își ține în brațe fiul și radiază de fericire. Ce-i drept, Maria Sharapova nu i-a arătat nici acum chipul, dar fanii au fost fericiţi s-o vadă şi în această ipostază de mămică. „My love” este comentariul care însoțește postarea rusoaicei de pe Instagram.

Maria Sharapova s-a retras din tenis cu doi ani în urmă, după ce ultimii ani au fost umbriţi de evenimentul de pe 7 martie 2016, de la Los Angeles, când a anunțat că a fost depistată pozitiv cu meldonium, substanță care devenise interzisă de la 1 ianuarie același an. După ispășirea suspendării, Sharapova nu a mai revenit niciodată la forma de odinioară, ea zbătându-se în anonimat din punct de vedere al rezultatelor sportive. În cele din urmă, a decis să se retragă.

Tot acum doi ani și-a mutat domiciliul în Statele Unite ale Americii, în Los Angeles. Fosta tenismenă locuiește împreună cu logodnicul său, Alexander Gilkes, cu care a început să se întâlnească în ianuarie 2018. Cei doi s-au logodit pe 17 decembrie 2020. 

FOTO: Instagram

Mai multe