Mariah Carey a făcut senzaţie la concertul de Crăciun. Le-a arătat fanilor cât de mult a slăbit!

7 decembrie 2017   News

Mariah Carey este hotărâtă să revină la silueta trasă prin inel cu care se lăuda acum câţiva ani. Acum 3 luni îşi făcea operaţia de micşorare a stomacului care avea să o ajute să slăbească considerabil, iar acum şi-a arătat noua siluetă, cu multe kilograme în minus, în cadrul concertului de Crăciun susţinut la New York.

A purtat cele mai sexy şi decoltate rochii, sau chiar body şi a arătat foarte bine, ba mai mult, a repetat celebra mişcare din fiecare concert, când iubitul Bryan Tanaka şi un băiat din trupa de dansatori au ridicat-o pe divă pe umeri.

Conştientă că este mult la slabă şi că şi-a însuşit criticile fanilor şi mândră tare de noul look, Mariah a făcut câteva piruete pe scenă pentru ca spectatorii să o admire în toată spendoarea sa.

Cântăreaţa în vârstă de 47 de ani a purtat mult roşu, doar este o culoare specifică sărbătorilor de iarnă şi a schimbat câteva ţinute sexy, de la rochia lungă sclipitoare, decoltată şi cu crăpătură pe picior, la una mult mai sexy, cu inserţii de auriu şi chiar un body roşu cu o jachetă cool pe deasupra. Este clar că de data aceasta ţinutele au avantajat-o, iar Mariah a afişat un abdomen tonifiat, a scăpat de guşă şi a afişat nişte picioare subţiri şi sexy.

Foto: Instagram

Mai multe