Mariah Carey, eşec vestimentar! Uite cum a ieşit artista din casă!

17 ianuarie 2018   News

De câteva luni, artista în vârstă de 47 de ani are într-o formă fizică de invidiat, recuperându-şi silueta ca trasă prin inel pe care o afişa pe la începutul carierei. Totuşi, e un lucru pe care kilogramele în minus nu i l-au adus artistei: bunul gust vestimentar!

Mariah Carey şi iubitul său, Bryan Tanaka

Ieri seară, Mariah Carey a fost surprinsă în compania iubitului său, dansatorul Bryan Tanaka, în apropierea unui restaurant din Los Angeles, în care au luat cina. Pentru această întâlnire romantică, artista a purtat un outfit tipic, care n-a avantajat-o deloc şi care, vizual vorbind, nu era foarte bine construit, deşi era compus din creaţiile unor designeri celebri.

Mariah a optat pentru o capă Louis Vuitton, ţipătoare, o fustă-mini neagră, nelipsitele dresuri negre, transparente, şi nişte ghete cu o platformă ameţitoare, care îi dădeau un aspect de îndoielnic. Ce să mai, un eşec vestimentar marca Mariah Carey! Nu putem să nu ne întrebăm cum o artistă de top, de la Hollywood, nu poate găsi un stilist care s-o ghideze şi sfătuiască în alegerea ţinutelor potrivite pentru diverse activităţi şi evenimente...

foto: Hepta

Mai multe