Mariah Carey este o ciudată închipuită!

26 mai 2015   News

Asta susţine un fost iubit de-al artistei, producătorul muzical Damion Young, într-un interviu pentru "Daily Mail", în care face numeroase dezvăluiri uluitoare despre diva Mimi care trăieşte într-un univers paralel

Asta susţine un fost iubit de-al artistei, producătorul muzical Damion Young, într-un interviu pentru "Daily Mail", în care face numeroase dezvăluiri uluitoare despre diva Mimi care trăieşte într-un univers paralel

Cei doi s-au apropiat pe vremea când Mariah lansa hituri precum "I still believe", o melodie produsă, de altfel, împreună cu Damion. Acum, Damion povesteşte că l-a legat de Carey o prietenie de nouă ani, timp în care a existat şi o relaţie intimă între ei, deşi artista se mai întâlnea cu alţi bărbaţi în acelaşi timp. Din această ipostază, Damion a rememorat, în interviul amintit, câteva episoade trăite alături de Mariah, care dovedesc că diva a pierdut contactul cu realitatea.

Odată, Damion aka Damizza şi Mariah au plecat cu anturajul în vacanţă la Cabo San Lucas, în Mexic, unde artistei nu i s-a părut, însă, suficient de cald. Iar când un asistent i-a spus că în Acapulco temperatura e la fel - doar cu un grad mai mult - Mariah a hotărât pe loc să plece într-acolo. Dar odată ajunşi la Acapulco, Mariah şi-a dat seama că ar fi preferat să se distreze la parcul Disney, aşa că s-au întors cu toţii în avionul privat şi au zburat spre Florida. Epuizantă o vacanţă cu Mariah, nu-i aşa?

"Când ne cazam, niciodată nu voia să aibă de-a face staff-ul hotelului", a mai povestit Daimon, care şi-a amintit şi de regula din bakstage: nimeni n-are voie să se uite la ea ori să vorbească cu ea, o clauză prevăzută, de altfel, în contractul ei standard. Alte ciudăţenii? Da, Mariah nu poartă niciodată pantofi fără toc. În 2001, când a fost internată de urgenţă suferind de deshidratare, Daimon i-a adus o pereche de pantofi sport, pe care Mariah i-a refuzat. Chiar şi acasă, în momentele de relaxare, când merge desculţă, păşeşte pe vârfuri. Damion spune că explicaţia pentru acest gen de comportament este simplă: "Vedetele ca Mariah nu au conversaţii normale cu oameni normali. Nimeni nu le spune când greşesc. Mereu sunt aprobaţi şi ridicaţi în slăvi, chiar atunci când nu e cazul!"

Foto: WENN

Mai multe