Mariaje în dublu exemplar. Ce gust a avut pentru ei "ciorba reîncălzită"?

15 ianuarie 2018   News

După ce şi-au unit destinele, au divorţat, însă n-au rezistat tentaţiei de a-şi mai încerca încă o dată norocul împreună. Care a fost deznodământul amoros pentru aceste perechi?  

Melanie Griffith & Don Johnson

Actriţa, care-a avut relaţii amoroase cu Jack Nicholson, Warren Beatty şi Ryan O’Neal, n-avea mai mult de 18 ani când s-a măritat pentru prima dată. Alesul ei a fost Don Johnson, care devenise, în anii ’80, un superstar datorită serialului Miami Vice, în care a apărut. Mariajul lor n-a rezistat, însă, din cauza carierei lor în plină cădere liberă şi a consumului de droguri, aşadar şi-au spus „Adio!” fără regrete. Cu toate astea, au mai dat încă o şansă căsniciei lor, redevenind soţ şi soţie în 1989, când au reuşit să rămână împreună timp de şapte ani.

Pamela Anderson & Rick Salomon

Vedeta serialului Baywatch a avut o viaţă amoroasă dezastruoasă, am putea spune. Frumoasa canadiancă s-a măritat prima dată cu rockerul Tommy Lee, de care s-a despărţit acuzându-l de violenţă domestică. Totuşi, în zilele lor bune, cei doi foşti soţi au făcut împreună un video XXX, care s-a bucurat de un succes enorm în spaţiul online. Cel de-a treilea soţ al sex simbolului, Rick Salomon, s-a făcut şi el cunoscut datorită unei casete supesexy cu Paris Hilton. Pamela s-a măritat cu producătorul de duzină de două ori, însă căsnicia lor a avut acelaşi sfârşit trist de fiecare dată.

Eminem & Kimberley Scott

Marshall Mathers şi Kimberley Scott se ştiu încă de pe vremea adolescenţei lor şi s-au căsătorit în 1999. Dacă aţi ascultat cumva melodia Kim, scrisă de Eminem, ştiţi deja motivul pentru care relaţia lor n-a rezistat prima dată. Versurile dezvăluie faptul că muzicianul ajunsese să o urască pe Kimberley. Şi au divorţat în 2001, după ce, în timpul mariajului lor, au existat acuzaţii de violenţă şi o tentativă de sinucidere din partea lui Scott. După doi ani de căsnicie, s-au despărţit, dar şi-au pus din nou pirostriile în 2006. Nici al doilea mariaj n-a durat mai mult, de fapt s-a ales praful de el în mai puţin de un an.

Elizabeth Taylor & Richard Burton

S-au întâlnit şi şi-au început obsesia unuia pentru altul în 1963, pe platoul de filmare al blockbusterului Cleopatra. Erau amândoi căsătoriţi cu altcineva la acea vreme, dar asta n-a fost un impediment pentru cei doi actori. Au fost căsătoriţi din 1964 până în 1974 şi apoi din 1975 până în 1976. Frumoasa cu ochi violeţi a spus înainte de a-şi încheia socotelile cu viaţa că din cei 8 soţi ai ei, Burton a fost singurul pe care l-a iubit cu adevărat.

Jean-Claude Van Damme & Gladys Portugues

Actorul filmelor de acţiune a fost căsătorit de patru ori, două dintre mariajele lui fiind cu Glays Portugues, o culturistă faimoasă. Căsniciile lui au fost de scurtă durată şi îmbibate cu droguri, dar şi marcate de probleme psihologice. La finalul anilor ’90, Jean Claude a căutat ajutor specializat, după care a întâlnit-o pe Portugues din nou. S-au căsătorit pentru a doua oară în 1999 şi, în ciuda faptului că au divorţat în 2015, au rămas împreună.

Mai multe