Marina Almăşan îşi sărbătoreşte fiul. Prezentatoarea TV are un mesaj cu subînţeles şi pentru fostul soţ: “Fă-mi un fecior şi statuie o să-ţi ridic!”

7 mai 2021   News

Trăiri emoţionante pentru Marina Almăşan! Prezentatoarea îşi sărbătoreşte astăzi fiul. Victor împlineşte 24 de ani. Marina face o aluzie şi la  fostul ei soţ, Victor Socaciu, care şi-a dorit foarte mult un băiat.

“Mă scoate din sărite fraza “Astăzi este despre el/ea”. Adică, cum? Există o singură zi pe care-o dedicăm unei persoane dragi?!? Şi în rest?....Categoric nu, în schimb există relaţii în care fiecare secundă “este despre el/ea” .

Între cele două poza 1 şi poza 2 de mai jos s-au strecurat... 24 de ani! Uneori simpli, alteori tare dificili, dar întotdeauna frumoşi. Cineva îmi spusese cândva, demult : “Fă-mi un fecior şi statuie o să-ţi ridic!”. Am făcut un fecior, care mi-a devenit cea mai mare bucurie în viaţă. N-am nevoie de statui, vreau doar să ştie o lume întreagă cât de mândră sunt de el, cât de tare îmi doresc să-l ştiu fericit, cât de bucuroasă sunt că Ana ( poza a treia!) îl însufleţeşte în fiecare zi cu dragostea ei, care nu mi-o încurcă cu nimic pe a mea!

La mulţi ani, Victor!

Soarele să strălucească mereu pe chipul tău şi-ţi multumesc pentru Universul pe care l-ai creat în jurul nostru!”

Mai multe