Marius Elisei, marcat de despărţirea de Oana Roman. ''Divorţul nu e uşor!''

19 februarie 2021   News

Şi-a dorit divorţul, dar nici singurătatea nu îi prieşte. Marius Elisei a recunoscut că el a fost cel care a făcut primul pas spre despărţire şi că Oana Roman  a fost de acord, ca urmare a conflictelor prin care treceau în ultima perioadă.

”A existat foarte multă încărcătură. Nu am înşelat-o, nu m-a înşelat, nu au fost scandaluri la un nivel care nu poate fi depăşit”.

Timp de 7 ani am trecut prin multe, şi momente frumoase şi grele, le-am depăşit”, a declarat Marius la Pro TV. Cu toate acestea, în decembrie, cei doi au încheiat relaţia, iar perioada grea prin care a trecut ca urmare a acestei decizii şi-a lăsat amprenta asupra lui. ”Am petrecut sărbătorile singur, în depresie. Divorţul nu e uşor. Am ales un divorţ la notar, o instanţă nu-şi are rostul”, a mărturisit el.

Optimist din fire, Marius a declarat că nici nu exclude, cu desăvârşire, o împăcare cu Oana: ”Timpul va decide ce se va întâmpla”, dar nici că nu-şi doreşte să rămână singur: ”Îmi mai doresc copii. Nu vreau să o las pe Isabela singură”.

Mai multe