Marius Moga a devenit tătic

13 octombrie 2015   News

Aşteptarea s-a încheiat pentru tânărul compozitor şi proaspăta lui soţie, Bianca Lăpuşte. Ieri, cei doi şi-au putut ţine în braţe, în sfârşit, primul copil.

Zi plină de bucurie ieri, în familia lui Marius Moga (33). Tânăra lui soţie, reporterul Pro TV Bianca Lăpuşte (21), a născut o fetiţă, care a primit numele Maria.

Micuţa, care a venit pe lume pe cale natural într-un spital privat din Cluj, a cântărit 3,450 kg şi a primit nota 10 la naştere.

Marius Moga i-a stat alături soţiei sale permanent, inclusiv în sala de naşteri. Bianca şi-a revenit rapid şi a părăsit spitalul la nici 48 de ore de la naştere.

''Am născut miercurea trecută. Pot să spun că mă simt bine după naştere'', a declarat Bianca Lăpuşte, în exclusivitate pentru Click!.

Cei doi spun că nu vor să se oprească aici. Îşi mai doresc copii şi speră să-i dăruiască Mariei un frăţior sau o surioară chiar în primii ei ani de viaţă. Totodată, soţii Moga vor să-şi unească destinele şi în faţa lui Dumnezeu. Vara aceasta, ei au făcut doar cununia civilă.

Mai multe