Mark Zuckerberg va fi tată pentru a treia oară. Cum a dat vestea

21 septembrie 2022   News

Mark Zuckerberg va mai avea o fetiță. Cofondatorul Facebook, în vârstă de 38 de ani, a dezvăluit, ieri, pe o rețea de socializare că soția sa, Priscilla este însărcinată pentru a treia oară.

„Sunt încântat să vă împărtășesc că Max și August vor avea o nouă surioară anul viitor!”, a spus Zuckerberg, făcând referire la fiicele pe care le-au primit în 2015, respectiv 2017.

Cei doi s-au cunoscut la o petrecere pe când era studenți la Universitatea Harvard, în 2003, Opt ani ani mai târziu, Mark și-a cerut soția în căsătorie. Bill Gates a dat din greșeală vestea logodnei celor doi în 2011 când a sunat-o pe Chan, în vârstă de 37 de ani, apoi a vorbit despre asta în presă.

După sosirea ambelor fetițe, Zuckerberg le-a spus studenților de la Universitatea Tehnică și Agricolă din Carolina de Nord că paternitatea a schimbat modul în care conduce Facebook.

„Atunci când ai copii se schimbă modul în care te gândești la lume”, a explicat el în 2017. „Obișnuiam să intârzii destul de mult la întâlniri. Dar acum, mă asigur că, de trei ori pe săptămână, sunt acasă pentru a-i face lui Max o baie”, a adăugat Zuckerberg la acea vreme

„Lucrul de care sunt cel mai mândru și care îmi aduce cea mai mare fericire este familia mea”.

Mai multe