Martha Stewart a avut o relaţie cu Anthony Hopkins şi a mărturisit motivul sinistru pentru care s-a despărţit de el

21 ianuarie 2022   News

Martha Stewart are o poveste delicioasă legată de Sir Anthony Hopkins, cu care spune că a avut o relaţie romantică în trecut.

Vedeta a participat la “Ellen DeGeneres Show”, unde a făcut câteva mărturisiri incredibile. Prinsă într-un joc al întrebărilor, în care trebuia să spună dacă o afirmaţie e falsă sau adevărată, ceea ce Ellen credea că e un neadevăr s-a dovedit a fi o informaţie corectă. Martha Stewart a recunoscut că a avut în trecut o relaţie romantică cu celebrul actor Sir Anthony Hopkins. Dar motivul care a dus la despărţirea lor este halucinant.

Stewart, în vârstă de 80 de ani, a mărturisit candid că după ce l-a văzut în ”Tăcerea mieilor”, nu s-a mai putut gândi la el decât întruchipându-l pe diabolicul Hannibal Lecter. Şi oricât ar fi de incredibil, Martha Stewart s-a despărţit de Hopkins din acest motiv.

Sir Anthony Hopkins are acum 80 de ani şi a câştigat premiul Oscar pentru rolul său macabru din ”Tăcea mieilor”, film în care a jucat în 1991 ca Dr. Hannibal Lecter, un sinistru canibal.

Martha Stewart a mărturisit că nu îl mai putea vedea decât cum consuma creier de om în celebra scenă alături de Jodie Foster.

Mai multe