Mărturia lui Katherine Jackson, în procesul AEG

21 iulie 2013   News

Mama regretatului artist Michael Jackson a depus vineri mărturie în procesul pe care I l-a intentat companiei AEG, organizatoarea concertelor pe care megastarul urma să le susţină la Londra.

Mama regretatului artist Michael Jackson a depus vineri mărturie în procesul pe care I l-a intentat companiei AEG, organizatoarea concertelor pe care megastarul urma să le susţină la Londra.

La cei 83 de ani ai săi, Katherine Jackson s-a înfăţăşat instanţei, spunând că reprezentanţii companiei AEG nu i-au acordat fiului său un tratament medical corespunzător atunci când acesta s-a îmbolnăvit, în timp ce pregătea turneul din Marea Britanie.

Potrivit nbcnews.com, a fost pentru prima dată când Katherine Jackson a depus mărturie în acest proces, spunând în faţa instanţei: „Fiul meu nu a fost un ciudat“.

„Cel mai dificil lucru este să stau aici şi să ascult toate lucrurile rele care se spun despre fiul meu“, a declarat Katherine Jackson.

Foarte afectată de faptul că a trebuit să vorbească despre decesul fiului său,

a amintit şi despre recenta tentativă de sinucidere a nepoatei sale,

, fiica în vârstă de 15 ani a megastarului. În acest context, Katherine a spus că Paris a încercat să se sinucidă pentru că

.

Mama megastarului a plâns în repetate rânduri în timpul audierii, spunând că Michael a fost cel mai bun fiu pe care l-ar putea avea cineva. „Nimeni nu ar putea avea un fiu mai bun ca Michael“, a spus ea, precizând că ea era dependentă financiar de fiul său. „Mi-a dat totul!“

Ea a admis că Michael avea dureri, provocate de răni şi boli din trecut, precizând totodată că ştia faptul că fiul ei lua pastile. De asemenea, Katherine Jackson a spus că a aflat de la ceilalţi copii ai săi că Michael abuza de medicamente, precizând însă că nu a ştiut dacă să creadă aceste afirmaţii.

„Îmi tot spunea «Sunt bine». Uneori mamele sunt cele care află ultimele (despre problemele copiilor lor, n.r)“, s-a lamentat ea.

Veterana clanului Jacksin a mai afirmat că l-a cunoscut pe Conrad Murray, doctorul care i-a administrat lui Michael doza letală de propofol, la spital, în ziua în care fiul ei a murit.

"Fiul meu avea nevoie de un alt doctor. Nu de doctorul Murray", a spus Katherine Jackson.

Foto: WENN, Reuters

Mai multe