Mărturisirea tulburătoare a unei fiice de vedete: "Sunt cea mai urâtă fetiţă din lume!"

29 august 2017   News

Pink nu este doar o artistă consacrată, care a dominat ediţia de duminică a show-ului MTV Video Music Awards, ci şi o femeie împlinită pe plan personal.

Pink şi fiica ei, Willow

Căsătorită din 2006 cu Carey Hart, artista de 37 de ani este mama a doi copii reuşiţi, Willow, de şase ani, şi Jameson, de aproape un an. La evenimentul de duminică, care a avut loc la  Inglewood, California, Pink a fost însoţită pe covorul roşu de soţul ei, Carey Hart, dar şi de adorabila ei fetiţă, Willow, o copie în miniatură a faimoasei sale mame.

Cei trei au fost îmbrăcaţi similar, în costume masculine negre, iar adorabila fetiţă a lui Pink şi-a purtat părul blond şi lung împletit în două codiţe.

Pink, Carey Hart şi Willow

Pink i-a dat naştere anul trecut şi unui băieţel

În discursul ţinut de Pink după primirea premiului Michael Jackson Video Vanguard, aceasta a vorbit despre fiica sa, care i-ar fi mărturisit odată că se simte cea mai urâtă fetiţă din lume. "Draga mea fată, tu eşti frumoasă şi te iubesc!", i-a declarat Pink fiicei sale, încurajând-o să se simtă bine în pielea ei.

Noi suntem siguri că micuţa Willow va creşte frumos şi se va transforma într-o femeie atrăgătoare şi puternică, precum mama ei.

Foto: Getty Images

Mai multe