Mary-Kate Olsen, idilă nouă la o lună de la divorţ. Cu cine se iubeşte actriţa: "Nu a fost niciodată atât de fericită!"

15 martie 2021   News

Mary-Kate Olsen merge mai departe după despărţire! La o lună după ce şi-a finalizat divorţul de Olivier Sarkozy, în vârstă de 51 de ani, actriţa trăieşte o nouă dragoste cu omul de afaceri John Cooper, conform unor surse OK! .

"S-au întâlnit prin nişte prieteni comuni şi s-au bucurat de compania celuilalt. Pare o partidă grozav", spune o persoană despre Olsen şi Cooper, care au fost fost văzuţi la o cină în New York pe 26 februarie, la unul dintre cei de 34 restaurantele greceşti preferate.

„Nimeni din cercul ei de prieteni nu a văzut-o niciodată pe Mary-Kate atât de fericită în ultimele luni şi totul i se datorează lui John”.

Cooper, în vârstă de 45 de ani, pare foarte potrivit pentru Olsen. „ A absolvit Ivy League, este CEO la propria sa companie de tehnologie şi nu este impresionat de faimă sau de lumina reflectoarelor , ceea ce este foarte important pentru o persoană discretă precum Mary-Kate”, spune o persoană din anturajul lor.  "De asemenea,  şi-a luat licenţa în pilotaj şi ştie cum stă treaba în bucătărie, asta după ce a mers la Institutul culinar francez".

“Cooper nu a fost niciodată căsătorit, dar aceasta nu este o problemă pentru Mary-Kate.  Îl găseşte absolut fermecător. Şi chiar dacă relaţia lor este în  devenire cu siguranţă poate deveni ceva serios”, notează sursa.  

Olsen a decis să renunţe la Sarkozy când acesta a invitat-o ​​ pe fosta soţie, pe Charlotte Bernard, să se mute în conacul lor de 5 milioane de dolari din Bridgehampton, NY. "Olivier era îngrijorat de siguranţa familiei sale din New York în timpul pandemiei. El a insistat-o ​​în faţa lui Mary-Kate să- şi aducă fosta soţie, pe copiii lor şi pe mama sa din oraş în casa lor din Bridgehampton", a declarat o sursă.

Mai multe