Meg Ryan, atunci şi acum. Cât au schimbat-o operaţiile estetice

13 iunie 2016   News

Este una dintre cele mai iubite şi cunoscute actriţe de la Hollywood. Dar transformările fizice prin care a trecut în ultimii ani au făcut-o ca-n prezent să fie de nerecunoscut.

Prezent vs. trecut

Actriţa în vârstă de 54 de ani a avut o apariţie surprinzătoare la premiile Tony, organizate în New York, duminică. Invitată pentru a înmâna unele premii, Meg a păşit pe scena evenimentului într-o rochie aurie, fără mâneci.

Aşa arată acum

Însă nu vestimentaţia ei a atras privirile, ci chipul transformat de-a lungul anilor din cauza, zicem noi, a prea multe operaţii estetice. Căci, având în vedere cât de umflată este faţa sa, ne e greu să credem că totul face parte din ”procesul de îmbătrânire”, aşa cum susţine celebra actriţă.

Meg, în prezent, pe scena Tony Awards

De altfel, nu suntem singuri care cred că actriţa a ajuns de mai mult ori sub bisturiu. Mai multe publicaţii, unele dintre ele citând medici esteticieni renumiţi, au titrat că actriţa a recurs la operaţii estetice pentru a-şi menţine chipul tânăr, dar că acestea n-au avut chiar efectul dorit. Cel puţin, nu în timp.

Meg Ryan în 2000

Voi ce spuneţi? Transformarea actriţei este cauzată de operaţii estetice?

foto: Getty Images / Hepta

Mai multe