Megan Fox a născut. Iată ce nume a primit bebeluşul nr. 3!

10 august 2016   News

Încă un băieţel! Familia actriţei Megan Fox (30) şi a starului din Beverly Hills s-a mărit cu încă un membru. Pe 4 august, cei doi şi-au strâns în braţe al treilea copil!

Au devenit părinţi pentru a treia oară

Motiv de sărbătoare pentru Brian Austin Green (43) şi Megan Fox: al treilea băieţel s-a născut perfect sănătos. Potrivit publicaţiei ”E!”, actriţa din ”Teenage Mutant Ninja Turtles” a adus pe lume, pe 4 august, al treilea copil al cuplului. Micuţul a primit nota 10 la naştere, iar mama se recuperează pe zi ce trece.

Iar dacă vă întrebaţi ce nume a primit la naştere micuţul, aflaţi că este vorba de unul  mai puţin obişnuit. Journey (călătorie) River Green este numele acestuia, care se bucură de grija a doi fraţi mai mari, respectiv Noah (3 ani) şi Bodhi (2 ani).

Megan Fox, Brian Austin Green şi ceilalţi copii ai lor, Noah şi Bodhi

Amintim că cea de-a treia sarcină a actriţei a fost o adevărată surpriză, mai ales că ea şi soţul său anunţase că au decis să divorţeze. Din fericire, sarcina i-a făcut să se răzgândească în privinţa acestei decizii, iar acum sunt fericiţii părinţi a trei băieţi frumoşi şi sănătoşi.

Noah şi Bodhi

foto: Arhivă OK!

Mai multe