Megan Fox, la 2 luni după naştere, şi primele poze cu copiii

6 mai 2014   News

Frumoasa actriţă se mândreşte nespus cu cei doi băieţi pe care-i are cu soţul ei, Brian Austin Green. Dar spre deosebire de alte mămici celebre, Megan a preferat să arate primele poze cu Bodhi direct pe postul naţional!

Frumoasa actriţă se mândreşte nespus cu cei doi băieţi pe care-i are cu soţul ei, Brian Austin Green. Dar spre deosebire de alte mămici celebre, Megan a preferat să nu posteze primele poze cu Bodhi pe reţelele de socializare, ci direct pe postul naţional!

La emisiunea lui Ellen Degeneres, bruneta de 27 de ani a arătat fotografii în exclusivitate cu Bodhi, pe care l-a adus pe lume acum 2 luni, cât şi cu Noah, care are un an şi jumătate. “Bodhi e cel dolofan şi Noah e cel buzat”, a glumit vedeta, mândră de copiii ei.

De asemenea, Megan a recunoscut că este foarte…fertilă şi nu scoate din calcul un alt copil pe viitor. “Prima oară când am fost aici, eram însărcinată şi nimeni nu ştia, iar a doua oară când am venit, abia ce născusem primul copil. Apoi am rămas iar gravidă, eşti un fel de talisman aducător de fertilitate. Deci nu putem să-l lăsăm pe Brian în apropierea mea, de acum!”, a glumit ea.

FOTO GETTY IMAGES

Mai multe